Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2014. június 2., hétfő

Tündéri percek


Élősködő növények lepték el a fa törzsét. Armand fejét ingatva tépdeste a gazt a fatörzsről, felkúsztak egészen az ő vésetéig, szinte eltakarta. Csodálkozott is, hogy miért nem találja azt a fát. De most itt volt előtte, ismét, megrántotta az erős gyökérzetű, szívós növényt, s az engedett. Ott volt a véset a fa törzsében. A+C az ügyetlen szív faragásában. Armand a hajába túrva dőlt a fatörzsnek. Már az utolsó emléke, egy asszonynak, aki a felesége volt. Aki örökre a rokona marad, aki a szívébe költözött mindig is. Aki fiút szült neki. S aki, most elhagyta. Nem született szerencsés csillagzat alatt úgy látszik. Semmit, ami az övé nem tudja megtartani. Minden kisiklik a keze közül, mint a tengervíz. Hiába markolja, végül mégis kifolyik az ujjai közül, nem tud belőle elraktározni, hazavinni egy cseppet sem. Ilyen az ő boldogsága is, szétfolyik a tenyeréből, elillan, mint a kámfor. S csak az emléke marad. A fájó, maró emléke a kezén, amire keresheti a gyógyírt, kenheti a kenőcsökkel, mint a halászok annyian. Tényleg magányos dolog halásznak lenni? Ennyire magányos? Nem sok mindent tudott adni a családjának. Az avarból kihalászott egy ép falevelet s az ujjai közt forgatta. Corinne-al ki akarták tapétázni a kis faházat vizes levelekkel, s nem értették, hogy miért esnek le, ahogy megszáradnak.  Most is erre gondolt. Ezt a fát kellene hazavinni, beállítani a szoba közepére. Mintegy emlékül a házasságára. Egy fa, ami emlékezteti, hogy nem csak a képzelete játszik vele. Valóság volt, az egész. Megtörtént valóban. Corinne-al.

Avarzizzenést hallott. Mintha egy riadt állat ugrott volna messzebb. Egy riadt nyúl, vissza az ürege felé. Felkapta a fejét a zajra, s a forrását kereste. Pislogott, többször is. Talán csak a képzelete játszik vele. Talán hallucinál, talán a fogadóba kellett volna mennie előbb megebédelni, mert az éhségtől, már képzelődik. Az erdei tündér állt a rávetülő fénysávban. A nő itt állt, néhány méterre tőle, sötétkék utazóköpenyben, kezében egy könnyed útipoggyásszal, és kimeredt szemmel nézte, ahogy a szerelemfájuknak dőlve itt ül az avarban.

 

Nem létezik, hogy Armand itt ül. A szerelemfájuk tövében. A fa, ami még terebélyesebb lett, nagyobb, dúsabb, s a férje itt ül furcsa eltorzult, fájó arckifejezéssel a fa tövében. Volt valami, ami az erdőben jobban összekötötte őket, mint bármi bárhol máshol bárkit. S ez volt az. Az ő fájuk. Az egyetlen fa, melynek nagyobb jelentősége volt bárminél. Ha Armand is itt ül: Az jelent valamit. Talán többet is, mint amit remélni mert. A férfi nélküle, a magány óráiban, ide jött ki. Emlékezni. Ahogy ő is. Több mint húsz évvel idősebbek voltak, s most itt vannak, ennek a fának a tövében, ők ketten. Corinne kezéből kicsúszott az utipoggyász, s tompa püffenéssel az avarba süppedt.

 

A puha zajra Armand is felébredt révetegségéből. Ez nem álom. Hanem valóság. Corinne, itt van, az erdőben. Kérdések sem kellettek. Mit számítottak itt a magyarázatok, és a szavak. Corinne visszajött. S ha visszajött, akkor… hozzá jött vissza. Kábán tántorodott fel, a fának támasztva a hátát, s néhány lépést előre lépett az avarba, Corinne szürkéskék komoly szemei most tavi tengerszemek voltak, nedvesek és gyönyörűen mélykékek, belefeledkezősen szépek. Kinyújtotta a nő felé a karját, s nem értette, hogy szűnt meg a távolság közöttük, hogy ő rántotta-e magához a nőt, hogy melyikük könnye volt forróbb, ahogy az ajkaik körül találkoztak, s elfeledtek minden mást. Nem számított a múlt, a jövő, csak a jelen, amiben Corinne a karjaiban van, amiben ők ketten de Noirok, az erdő mélyén a szerelemfájuk árnyékában.

 

Végtelennek tűnő hosszú idő telt el, mire felébredt. Nem álom volt. Hanem a valóság. Feje Armand mellkasán pihent, a fekete ingen, s olyan béke honolt körülöttük, mint már évtizedek óta nem. Armand a szerelemfájuknak dőlt, s figyelte, ahogy sötét pillái meg-megrebbennek. Ujjai a kibontott vörös hullámok közt játszadoztak. Nem így képzelte a viszontlátást. Nem ilyen egymásba kapaszkodó kétségbeesett, szerelmes vad egymásnak esésnek, szavak nélkül, könnyekbe fúlva, egymásba kapaszkodva. De kétségtelenül kielégítő volt. Sőt megnyugtató. Fel sem akar már innen kelni. Ha a fa gyökere nem nyomná így a csípőjét talán így feküdne örökre és nézné, Armand forró tekintetét. Amivel vörös pírt éget az arcára.  Armand telt húsos ajkai lassan mosolyra húzódtak, s hüvelykujjával finoman átsimította Corinne nedves málnaszínű ajkait, s az avarban könnyedén átfordult vele. Corinne vörös tincsei belevesztek a vérvörös falevelek sűrűjébe. Corinne tekintetével bejárta a fölé hajoló arcát.

-          Szeretlek Corinne, mindig, mindig is szerettelek, érted? – suttogta Armand erős karjai közt tartva Corinnet. Corinne feje Armand alkarján pihent, s csak feje mozgásából érezte, hogy a nő bólint.

-          Tudom Armand, ahogy én is – emelte fel a karját Corinne, hogy Armand hajába túrjon. Ujjaival végigsimította Armand tarkóját. Armand mosolyogva utána nyúlt, s elhúzva Corinne kezét, az ujjaikat egymásba fűzték.

-          Még nem is mondtam, mennyire örülök, hogy visszajöttél – nézte összefont ujjaikat Armand.

-          Elég egyértelműen kifejezted ne aggódj! – kuncogott torokból Corinne.

-          Nem, azt hiszem nem voltam elég egyértelmű – hajolt le hozzá Armand, s újra birtokba vette Corinne málnaszínű ajkait.

 

Néhány hónappal később

 

A világítótorony ajtajára Armand felerősítette a fagyöngykoszorút, amit Corinne font, szív alakúra. Az erőteljes ütögetésre bentről léptek válaszoltak. Lionel nyitott ajtót.

-          A tékozló kölykök azok! – kiáltotta hátra. – Fiam mit művelsz? – nézte az ajtót Lionel felháborodottan a fagyöngykoszorút.

-          Fagyöngy, nektek – kacsintott Armand az apjára.

-          Mondtam már, ide ne hozz fagyöngyöt, anyád nem tud mit kezdeni vele – húzott ki egy szálat Lionel a koszorúból.

-          S te apa?

-          Én természetesen tudok vele mit kezdeni – röhögött hasból Lionel. – Gyertek be – csukta be az ajtót. – Asszony! – kiáltotta Lionel, s az étkező fele indult. – Nem találod ki mit hoztak a gyerekek! – Lionel eltűnt a szemük elől.

-          Lionel! Hagyd abba, összenyálazol! – hallatszott Charlotte hangja.

-           Jól van, a hálószobánkba viszem rendben? – búgta Lionel, egyértelmű hanghordozással. Charlotte elhessegetve az útból ért ki a folyosóra.

-          Armand, ne toporogjatok az ajtóban, gyertek beljebb! Szent Habakuk! Corinne, összebeszéltél anyáddal! – mérte végig Corinne vörösáfonyaszín ruháját Charlotte.

-          Nem én! Miért? – lepődött meg Corinne, leemelve fejéről a puha bársonykalapot, s már indult volna az étkező felé, de Armand visszarántotta. – Armand!

-          Adj egy csókot! – búgta Corinne nyakába Armand. Corinne megborzongott, s belefúrta magát férje karjaiba. – Boldog Karácsonyt! – nyomta forró száját Corinne ajkaira Armand.

-          A legeslegeslegboldogabb! Már az! – csiripelte Corinne csillogó szemmel.

-          Ha nem bírtok magatokkal menjetek fel a hálószobába, ezért jöttetek? – morcolódott Lionel.

-          Maria, nem fogod kitalálni, a lányod ugyanazt a ruhát varratta meg nézd meg ugyanabból az anyagból! A te lányod! Tagadhatatlanul, még az ízlésetek is ugyanaz! – sertepertélt Charlotte az asztal körül.

-          A kedvencem, áfonyaszósz – jelentette ki Fabian a nagy tálat méregetve.

-          Áfonyaszósz van? Az nekünk is a kedvencünk, igaz Corinne? – nézett vissza a feleségére Armand, ahogy körbejárva az asztalt kezet fogott a férfiakkal.

-          Soha többet nem akarok klánkarácsonyt – jelentette ki Charlotte. – nem értek én annyira a főzéshez.

-          Charlotte, te készíted a legfinomabb gesztenyés pulykát, senki sem csinálja utánad. Persze, hogy nálad esszük a karácsonyi ebédet – jelentette ki Robin.

-          Csakis azért tudja, mert semmi mást nem tud főzni – jegyezte meg Lionel. Charlotte tarkón suhintotta a megjegyzésért, de Lionel csak nevetett.

-          Mutasd magad Corinne! – Maria magához húzta a lányát, s arcon csókolta. – Rajtad jobban áll, sudárabb és karcsúbb vagy, mint én.

-          Nem igaz anya, te vagy a Holdhercegnő! Sosem leszek olyan szép mint te – tiltakozott Corinne.

-          Te vagy a legszebb Corinne, különösen most – mormolta Corinne hajába Armand, ahogy magához húzta az asztal mellett.

-          Na lám csak lám, a turbékoló gerlepár! – gúnyolódott Fabian az asztal túlvégén apja mellett.

-          Hol hagytad az asszonykádat? – nézett rá Armand.

-          Anna? Magashegységekbe utazott a lányokkal, fene se bánja! Autumn meg otthon maradt Foresttel. Beteg a gyerek – legyintett Fabian. – Na mizujs? Mi van veletek?

-          Semmi – szólt rá kivörösödve Corinne, s helyet foglalt Armand mellett az asztalnál.

-          Charlotte behozta a nagy ezüsttálon a pulykát és Lionel elkezdte felvágni.

-          Ezer éve nem ültünk így egy asztalnál mind! – nézett körbe Robin.

-          De olyan jó, hogy ismét megtesszük! – szorította meg a kezét Maria.

-           És persze ezt az én asztalomnál kell megtenni – legyezte magát egy szalvétával Charlotte. – Egész nap sürögtem, nem való már ez nekem.

-          Jövőre nálunk? – javasolta Corinne.

-          Nálatok nem férünk el! – szedett a szószból Robin.

-          Akkor Fabiannál kellene!

-          Ó nem, a várba én nem megyek – tiltakozott Charlotte.

-          Jó, akkor Corinne átjön hozzád segíteni anya, rendben? – karolta át Corinne derekát Armand.

-          Ha szeretnétek, nekem jó – egyezett bele Charlotte, s hidegkék szemével a házaspárt figyelte. Armand arcon csókolta a kipirult Corinnet, s mindketten szedtek az áfonyaöntetből. Armand egy szívet rajzolt Corinne tányérjába egy áfonyadarabbal, és Corinne is megismételte ezt Armand szószába rajzolva. Charlotte aranyékszerei csilingeltek, ahogy utánuk szedett. Nem szólt egy szót sem. Lionel töltögette a bort a poharakba.

-          Na jól van, igyunk a de Noir családra! Az egységre! Az eljövendő karácsonyokra! Amelyeken ugyanígy egy asztalnál eszünk! – emelte fel a poharát Robin.

-          A de Noirokra! – emelte hozzá a poharát Lionel, s a többiek. Felhajtották az italt. Armand kicserélte az üres poharát, Corinne borospoharával. Az asztalnál ülők rájuk néztek.

-          Mi az? – kapta fel a tekintetét Armand. Az asztaltársaság összenézett. Charlotte összecsücsörítette az ajkát és végül megszólalt.

-          Nem akartok semmit mondani? – pillantott Lionelre futólag Charlotte. Armand Corinne-ra nézett, aki láthatóan, lassan vörösebb lett áfonyavörös ruhájánál is.  Corinne lehajtotta a fejét és az ölében összekulcsolta az ujjait. Armand mély levegőt vett.

-          Nem az asztal felett akartuk közölni, de valóban, bejelenteni valónk van – köszörülte a torkát Armand. – Corinne-nak és nekem ismét…gyerekünk lesz – fújta ki a levegőt egy szuszra Armand.

-          Hűha! – nyögte Fabian elsőként. Corinne vörösen felkukucsált az asztal mögül. A szülők összenéztek. Elsőként Robin és Lionel. Emlékeztek, még milyen volt amikor először értesültek erről a hírről. Hány év telt el!

-          Hát akkor gratulálunk! – emelte fel újból a poharát Robin. – Még egy fiút, ki tovább viszi a de Noir nevet! – mosolygott rájuk Robin.

-          Kislányt! – ugrott fel az asztal mögül Maria megkönnyebbülten és a lányához sietve átölelte. – Még egy kisbaba! Gyertek ide! – Maria egyszerre ölelte a lányát és Armandot. – Most igazán, teljen sok örömetek ebben a gyerekben!  Jaj Istenem! Gyerekek! – Maria nevetve törölgette az arcán lecsorduló könnyeket.

-          Na, Maria! – állt fel Robin is. – Most mit itatod itt nekik az egereket! Semmi szükség rá! - Armand felnézett anyjára a gratuláló kézfogások közt, Charlotte csendes mosollyal viszonozta fia tekintetét.

 

Epilógus

 

Armand megerősítette a hinta köteleit a szerelemfa ágán. Stabilnak bizonyult. A fadeszka körül csipkeszegélyes szoknyában ugrált a lányuk. Körbefutotta a hintát, újra és újra. Corinne lefogta az izgatott kislányt.

-          Várj, amíg nem biztonságos nem ülünk rá – karolta át leguggolva a kislányt.

-          Most már jó, most már jó? – kérdezgette újra és újra. Armand lebiccentett Corinne-nak aki  beleült a lányával a hintába. – Apa lökjön minket! – kiáltotta az erdőbe a kislány.

-          Hallottad apa? Gyere lökj minket! – nézett fel a faágon gubbasztó Armandra Corinne.

-          Hát szöcskének néz engem ez a lány? – sóhajtott Armand, s nyögve lehuppant az avarszintre. megkerülte a lányokat, s Corinne fenekére téve széles tenyerét meglökte őket.

-          Áfonya bogyó, apa szöcske! – bólogatott a kislány. – Magasabbra! – Corinne nevetett.

-          Elkényelmesedtek a kisasszonyok! – csípett Corinne fenekébe Armand. Corinne felvisított, s a lányuk követte a példáját. – Most csak én! – Corinne lefékezte a hintát. A lánya lemászott az öléből és rácsimpaszkodott hassal a hintára.  Armand elkapta Corinne derekát, s lehúzta a szerelemfa tövébe. A kislány körbeszaladgálta őket, a fát, aztán a hintára nehezedett. Armand figyelte a gyereket. Vörös hullámos haja volt, és apró szeplői, olyan volt, mint Corinne gyerekként. Mint egy kicsi Corinne. Imádta a lányát. Igen, egy picit talán jobban is, mint a fiát. De hát egy lány mégiscsak kislány. Csupa kedvesség. Olyan mint Corinne, bújós kiscica.

-          Olyan mint te! – szorította magához Corinnet a derekánál fogva.

-          Nem, nem – rázta a fejét Corinne. – Az energiája a tiéd! Nekem sosem lenne ennyi lendületem mint neki. Ilyen vakmerő sem voltam sosem mint ő. Olyan kis szélvész! Hozzá képest én egy nyafogós kis hisztigép voltam – tiltakozott Corinne.

-          Na jó a szépségét tőled örökölte, tőlem meg a bolondságait – jegyezte meg Armand. – Cherry-berry! gyere ülj egy kicsit apa ölébe, nem látlak! – szólt a lányára Armand. A kislány közelebb ugrált és belehelyezkedett apja ölelő karjába. Fejét Armand karjának döntötte és nézte a feje felett a levelek játékát. Armand hol a feleségét hol a lányát nézte.

-          Mit bámulsz apa? – nézett rá a lánya.

-          Számolom a szeplőidet!

-          Na és kinek van több? – nézett fel izgatottan és máris lelkesen tanulmányozta anyját, aztán az apjától várta a választ.

-          Neked kicsi Áfonyám! Szeplőtöbbséged van! – vigyorgott rá Armand.

-          De jó! – ugrott fel a kislány és előreszaladt.

-          Nem igaz, neki kevesebb van – vetette ellen Corinne.

-          Persze, de ő még nem tudja, hogy az előny és nem hátrány – jegyezte meg gonoszkásan Armand. Corinne belekönyökölt Armand hasába.

-          Szóval, csúnya szeplősnek tartasz!

-          Nem, én szép szeplősnek mondanálak – nyomta az ajkát Corinné-hoz  Armand.

-          Akkor elviszel minket csónakázni apa? – futott vissza a lányuk, s Armand kezébe csimpaszkodott.

-          Igen, indulás, várja a csónak a hercegnőket! Nem, nem is… a tündéreket, a fenyvesek tündéreit– csókolt kezet Corinne-nak, s Corinne megfogta a lányuk másik kezét, s a gyereket maguk között emelgetve indultak a halászfalu felé, hogy Armand kievezzen velük a tengerre.
 
 

28 megjegyzés:

  1. Jaj, imádom amit írsz! Olyan jó és olyan jól! De komolyan!! Már nagyon vártam a következő részt (ezt) és nagyon örülök ennek! Nagyon tetszett!
    Epilógus?
    Akkor ezzel befejezed, vagy számíthatunk még részekre, mondjuk Forest de Noir szemszögéből? Vagy Armand és Corinne kislánya szemszögéből? Mert ha vége az egésznek, akkor teljesen meg vagyok elégedve, ha meg nincs vége, akkor nagyon várom a következő részeket! És tényleg, istenien írsz! Gratulálok az eddig összehozottaknak és remélem, hogy folytatod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Angi!
      Igen: Epilógus. Egyszerűen nem ment. Nem tudtam még tovább húzni ezt a történetet, túl régen kezdtem el, és már nagyon nem voltam benne. Eredetileg ki akartam fejteni ezt a második baba témát is, de már nem volt rá energiám, ötletem, nagyon nehezen találtam volna vissza a Corinne Armand mederbe és nem akartam elrontani sem őket. Inkább egy áthidalással megadtam nekik, amire vágytak.

      A folytatásról, hát komoly küzdelem alatt vagyok éppen ebben a pillanatban is. Most öt történetterv van a fejemben legalábbis a váz, hogy honnan hova kellene eljutni bennük, viszont mindegyik más

      1. vissza a kezdetekhez, és Gretna Green után folytatni Robin és Maria történetét, amikor elkezdik a közös életet

      2. Forest de Noir fiának a története, ami egy charlston hangulatú házasság ideje

      3.Egy mai történet, a felnőtt örökössel Liam de Noirral

      4. Egy mai tini történet az unokatestvérével Andrew de Noirral

      5. Vagy kettejük unokanővéréről, aki a de Noir vár igazgatónője

      Kettőt elkezdtem írni, és hát nem tudom jó e egyáltalán amit írok, mondom most válsághangulatban vagyok. Lehet szavazásra kellene bocsátanom, hogy ti mit olvasnátok szívesen... megkönnyítené az én elszántságomat és választásomat is.
      Szerinted?

      Törlés
  2. Szia Callie!
    Istenem, ez a történeted is gyönyörű volt! El sem tudom hinni, hogy vége van! Annyira örültem az új fejezetnek, és megint nem okoztál csalódást! Csodálatosan jó rész lett! Várom a következő történetedet is, szavaztam is már. :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lau!

      Örülök, hogy tetszett a történet. Én már alig emlékszem most így rá. annyira benne vagyok az új szálakban, hoyg ilyenkor kicsit mindig nehéz visszazökkennem még a régi történetekhez. A szavazógépem bekrepált, nem tudom mi a búbánat baja van és miért nem számol, szerintem szándékosan szabotálja a dolgot!
      Puszi

      Törlés
    2. Szia megint!
      Részvét, nekem is volt már ilyesmi. :/ Egyébként volna egy hatalmas kérésem. Be tudnál nézni kicsit a Never lose hope c. blogomba, és véleményezni? Tudom, egyáltalán nem profi munka, sőt, remélem, pár év múlva legalább egy fokkal jobb lesz már az írásom, de nagyon érdekel a véleményed! Azonfelül... a fejlécedet te csináltad? Mert én egyszerűen senkitől nem tudok kikönyörögni magamnak egyet. :'(

      Törlés
    3. Szia Lau!

      Izé...Never lose hope. Esküszöm kerestem mint állat. Beírtam a google-be is, erre vmi török oldalt adott ki, minden variánsban próbáltam, de kész, kifogott rajtam, nem kérhetnék egy linket????
      Pontosan mit kell véleményeznem a történetet?
      Nem bírom a kritikát, de én magam meg kegyetlenül kritikus tudok lenni :))) de majd igyekszem normalizálni magam egy vélemény erejéig.
      Igen a fejlécet én alkottam. Milyen témájú fejléc kellene? most nincs időm ,rá de a nyár közepén alkotok neked egyet, ha szeretnél...
      Én is mindig reménykedem, hogy fejlődök valahova, de hány éve is? Hát már vagy 8-9 éve írok fanfictionokat, nem hiszem hogy pozitív irányba fejlődtek írásbeli alkotásaim... talán régen igényesebb voltam, régen jobban ráértem, nem tudom...

      Törlés
    4. Szia!
      Én voltam hülye, hogy nem linkeltem, tényleg, bocsánat! xD youcanmakeittilltheend.blogspot.hu Igen, tudom, egész más az URL-címe, mint a blog címe, de nem tehetek róla, hogy Never lose hope-os URL-cím már volt... A blog kinézetét és a történetet. :) Én se bírom, de meg fogom érteni, hogy nem bántásból mondod, amit esetleg mondasz! :) Hm... Hallottál már olyanról, hogy One Direction-fanfic? Ha nem, akkor annyi, hogy az 1D egy fiúbanda, ami már az egész világot meghódította, és a rajongók, avagy Directionerek - köztük én is -, unalmunkban fanficeket írunk, amik leginkább arról szólnak, hogy találkozunk a bandával, és rendszerint összejövünk valamelyik tagjával. A Never lose hope pedig egy Harry-fanfic akar lenni. Nem baj, hogy csak nyáron, akkor is elég. :D Én nem értek a fejlécekhez, de csak annyi kéne, hogy a fejléc fő karaktere legyen ez a lány (nem tudom, hogyan kell linkelni :/):
      http://kephost.com/image/0H5
      A másik főalak pedig ez a srác:
      http://kephost.com/image/0IA (Ha kell, találsz neten róla jobb képet, ami illik a fejlécedhez, akkor csak írd be, hogy Harry Styles, és biztos van olyan, ami passzol. ;))
      Azonfelül valahol legyen rajta ez a három lány/fiú, mivel a főszereplő testvérei, de csak akkor, ha ráfér! :)
      http://kephost.com/image/0Hy
      http://kephost.com/image/0H1
      http://kephost.com/image/0HQ
      A hátteret rád bízom, csak annyi, hogy passzoljon a blogom színvilágához. :D Nagyon köszönöm, már előre is, és tényleg nem baj, ha csak később tudod megcsinálni! Nagyon hálás lennék érte, mert annyi mindenkit megkértem már, és senki nem bírt csinálni... :'(

      Törlés
    5. Szia Lau!

      ÖHm erről az egészről nekem Beatles emlékeim vannak. Akkoriban is voltak ilyenek, és persze mindenki össze akart jönni legalább az egyikükkel :) készült is erről egy film, és nagyon jópofa kis film volt, azt hiszem az egyik ilyen gruppi egy másikkal jött össze és ez lett a vége. Szóval rémlik, hogy nagy favoritos tinibanda, meg egész Anglia zsong érte, a lányok eldobják a bugyijukat tőlük, helyes kis srácok amúgy tényleg, még jól is énekelnek...
      Ok, majd a nyáron megalkotom neked a fejlécet.

      Törlés
  3. Ó jaj! Armand ne tégy ilyeneket, mert akkor beléd szeretek! :) És én természetesen Robint szeretem a legjobban! Na meg Fabiant... és Wayne is a szívemhez nőtt. Ó, és Lionel! :D
    Még ha kicsit sietősre is esett, de nekem nagyon szép íves kanyarú lezárásnak tűnik. Armand és Corinne sem tudott élni a másik nélkül, és valóban igazad van, kicsit hosszasra sikeredett a kisze-kusza történetük. Viszont még ha hosszú is, ez bizonyítja, hogy a dolgok nem mindig happy end-el végződnek. Mikor a halászfaluba költöztek és Fabian története jött, azt hittem, hogy mindenki boldog és okés. Aztán, puff, képen töröltél és azt mondtad: Lósz*rt! Nekem megdöbbentő volt látni, hogy olyan kis szerelmesek, mint A és C a váláson gondolkodtak! Eszméletlen, ahogy visszaadod az élet dolgait, Callie! :)) De amilyen viharosan kezdődött a közös életük, úgy is mentették meg. Szerintem jó volt ez így, az ő stílusuk és kész. :)
    Nagyon tetszett! (Az igazság az, hogy nincs olyan, amelyikkel ne így lennék!)
    puszi: Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát mindig úgy szeretnék szerethető, imádni való De noirokat elétek varázsolni, meg persze magam elé is, hogy élvezzem őket, miközben írok, én már nem tudom kit szeretek a legjobban. Hozzám olyan sokan közel állnak, válogatni se tudok, persze az igazi, az original az mindig Robin marad, az ő egyedi jegyével, az erdőjáró életével. a többiek már picit másabbak.
      Amikor lezártam először Armand és Corinne történetét még nagyon nem akartam elhagyni őket. Mert szerettem a párosukat. És annyira idill volt hott, hogy nem is tudom, nem tűnt már valóságosnak, főleg Fabian történetében, ismét a racionalizmus buzgott bennem, hogy na ne legyen már nekik annyira jó! De hát általában én is happy end szerető olvasó vagyok, szóval szeretek jó véggel zárni.
      Megnyugtatsz a soraiddal, tudod milyen bizonytalan tudok lenni önmagammal meg főleg az írásaimmal, de jó látni, hogy azért bírjátok cérnával a dolgokat. :)
      Puszi: Callie

      Törlés
  4. Szia! :)

    Hát én egyszerűen odáig voltam meg vissza amikor megláttam h Armandról és Corinneról írtál és jól végződött a kapcsolatuk! :)
    Alig vártam már!Örülök hogy ennyi ötleted van és remélem sokat meg is tudsz valósítani belőle,de én például Robin és Maria történetének folytatására lennék kíváncsi,imádom őket! :)
    Te is írtad hogy szereted őket és Robin és Maria hangulatban vagy és szereted őket,úgyhogy remélem velük folytatod! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió!
      Igen, vissza a gyökerekhez, lehet, hogy ez jót tenne mindannyiunknak, a sok megrázkódtatás után. Robint és Mariát jóban rosszban elviseljük, ők így tökéletesek. Hát... erősen gondolkodom, rajtuk tényleg. Köszönöm a javaslatot, megfontolás alatt van :)
      Pusz: Callie

      Törlés
  5. Szia!

    Örülök hogy tényleg gondolkodsz rajtuk,mert az esküvő után elég gyorsan pörgött az életük hogy jöttek a gyerekek és a kapcsolatuk a háttérbe szorult,viszont nem tudom honnan merítesz ennyi ötletet ihletet de nagyon örülök hogy rátaláltam az oldalra és olvashatom az írásaidat! :)
    Bocsi az előző kommentnél az ismétlésre hogy duplán írtam!
    Várom már nagyon a következő írásod!
    Puszi: Cyca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cyca!

      Végre név. :) köszönöm, hogy választottál, mert a névtelen olyan személytelen, nem tudok hozzá karaktert azonosítani, így viszont most már meg tudlak különböztetni minden más névtelentől és a többiektől is.
      Mh. ettől egészen Kisherceg hangulatú lett most ez a szöveg azt hiszem. a róka, meg a rózsa, meg a kiválasztás, meg megszelidítés :))) és magamnak akarás...
      Ráadásul ez a név mindig olyan aranyos elékeket idéz számomra, mert olvasmányélményemben is az egyik regényben hívnak így egy lányt és ez olyan...jó érzés. :)
      Én is örülök, hogy rám találtál, olyan hihetetlen, hogy annyi év eltelt a holdhercegnő film óta és még mindig találnak rám rajongók, ez nagyon szupi!
      Igen én is ezt érzem picit Maria és Robin történetében, hogy a házasság után rögtön megkaptuk a gyerekeket és a közbenső tíz évet még kihagytam, ezért is gondoltam úgy, hogy talán vissza lehetne térni még ehhez a témához itt...
      Kommentet inkább duplán, mint egyszer se !:))))
      Hát ha ihlet van, minden van számomra, akkor béke és nyugalom van az életemben, akkor van cél, akkor lehet előre lépni, ha nincs ihlet, akkor nagyon elveszett macskaként keringek és le-fel somfordálok a gép előtt...
      Jövő hét végén jön a következő történet ez biztos. Holnap pedig szépen felrajzoljuk az Ó betűt a táblára, mert közeledik a: Vakáció! :)))
      Puszi:
      Callie

      Törlés
  6. Szia Callie!

    Hát igen és ezért elnézésedet is kérem hogy nem írtam nevet,mert nem is nagyon foglalkoztam ezzel a részével csak azzal hogy leírjam mennyire tetszik amit csinálsz,ahogy írsz és ez olyan jó hogy valaki talál magának olyan elfoglaltságot amihez ért és amiben jó! :)
    Nekem sajnos nincs olyan amiben tehetséges lennék vagy csak nem tudok róla! :)
    Olvasni például nem is nagyon szoktam mert kevés olyan könyv van ami leköt meg nincs is rá időm de ami megtetszik és leköt azt utána nem tudom abbahagyni és letenni! :)
    Idáig az Alkonyat sorozat volt ilyen amit elkezdtem olvasni és nem tudtam abbahagyni volt akkoriban elég szabadidőm és mind a 4 könyv másfél-2 napig tartott nálam! :)
    Örülök hogy végre találtam megint egy olyan írást/történetet ami így leköt és érdekel! :)
    Húú,akkor már nagyon várom a jövő hét hétvégét,hogy mit fogsz írni! :)
    Puszi: Cyca

    VálaszTörlés
  7. Szia Callie!

    Megint én,én megtaláltam neked Laura blogját... :)
    http://youcanmakeittilltheend.blogspot.hu/2014/05/prologus-ki-vagyok-en.html

    Puszi: Cyca

    VálaszTörlés
  8. Szia Cyca!

    Na Cycám, pont egy ilyen lányról írok a mostani történetemben mint te :))) ez hihetetlen, a lány is éppen így, azzal küszködik, hogy körülötte mindenki tehetséges de ő nem az :)))) elkaptam a hangulatot úgy érzem :)
    Hát majd a szavazás dönt mit láttok, de ettől függetlenül most én ezt a történetet írom itt esténként kikapcsolódásként.
    Én sem érzem magam igazán tehetségesnek semmiben, hát én nem vagyok vámpírrajongó... persze én is láttam a Meyer remekműveket, de elolvasni nem... valahogy nem, én az élőbb és a legalább 36,5 fokos testhőmérsékletű férfiakról szeretek olvasni...:))))
    De örülök, hogy a vámpír-hangulatból is rámtaláltál és le tudlak kötni a hús-vér férfiszereplőimmel:)))
    Nagyon nehéz jó könyvet találni, ami tényleg leköt. Nekem különösen, túl sokat olvastam régen és most már olyan válogatós vagyok... de azért sosem adom fel, jó dolog elfeledkezni mindenről és olvasni... vagy írni...
    Visszaszámlálás elkezdődött az új fejezetekhez :)
    Puszi: Callie

    VálaszTörlés
  9. Szia Callie!

    Hát ennek örülök,hogy valamiben hasonlítok a szereplődre akiről írod a történetedet! :)
    Remélem azért majd ha elkészül ezt az írásodat is megosztod velünk,mert nagyon rákaptam a blogodra! :)
    Pedig szerintem az írásba abba tutira tehetséges vagy mert ne mindenki tud így írni mint te! :)
    Igazából én a filmet láttam először az Alkonyatból és azt hallottam hogy jó a könyv is ezért határoztam el hogy elolvasom és nagyon jó és teljesen más mint a film és jobban beleéled magad a szereplők mindennapjaiba és átérzed amit ők éreznek és többet megtudsz róluk,engem ez fogott meg ezekbe a könyvekbe!Jobban át látod a dolgokat és maga a szerelmi történetük az ami miatt szeretem ezt a vámpíros történetet! :))))))))))
    Amikor a Holdhercegnőt megnéztem annak is a története és a varázslata fogott meg mert tényleg aranyos kis történet!Csak azt sajnáltam hogy nem volt benne semmi Maria és Robin szerelméről,de te megadtad ezt nekem! :)))
    A könyvnek csak egy pár sorába olvastam bele,de teljesen más mint a film így úgy voltam vele inkább nem olvasom el,mert maga az a tény hogy a könyvbe ismerik egymást Maria és Robin és jóba vannak a filmbe pedig csak akkor ismerkednek meg, így már nem hiszem hogy érdekelne engem!A te írásaidnak jobban örülök! :)
    Akkor számolok vissza a fejezethez! :)
    Puszi:Cyca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cyca!

      Azért remélem, hogy nem olyan sok mindenben hasonlítasz, hozzá, vagy hát nem is tudom... mert aranyos kis szereplő, hát na majd meglátod... de úgy látom Robin és Maria történet fog készülődni nektek, mert erre hajlik a szavazás.
      A könyv teljesen más mint a film sajnos, és így nem is olyan élvezhető, valahogy nekem a nyelvezete is nehézkes volt. Hát változnak az idők, a nyelvhasználat, meg minden. Felgyorsult a világ, nekem sincs úgy időm kiírni mindent, csak a lényeget.
      Jövő hét vége, jaj de várom már! Olyan jó lenne túllenni ezen az egészen, ami még előttem van.
      Pusz: Callie

      Törlés
  10. Szia Callie!

    Hát nem tudom,majd kiderül,ha olvasom hogy milyen az a lány szereplő! :)
    Húú akkor annak örülök ha Maria és Robin történetét folytatod! :)
    Már csak 1 hét és olvashatom az írásodat,már várom! :)
    Örülök amikor olvashatom az írásod,mert megfeledkezek mindenről,ami körülöttem van és nem gondolok semmire se! :)
    Köszönöm,hogy lekötsz! :)
    Puszi: Cyca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cyca!
      Ó már én is nagyon várom a jövő hét végét, engem is kikapcsol, ahogy írom. Csak most nincs időm elmélyedni, pedig már nagyon írnék. Na még egy pár nap... már nem is olyan sok..még öt nap...
      Örülök, hogy leköt, amit írok :))
      Puszi: Callie

      Törlés
  11. Szia Callie!

    Ma reggelre ezzel is végeztem :)
    Az első három fejezetet szinte végigbőgtem , de komolyan.Az ,hogy Armand bejelentette ,hogy megcsalta Corinne-t 9 évig...enyhén szólva hideg zuhanyként hatott rám.De a legrosszabb az volt , hogy ezt mindenki roppant természetesnek találta még a saját fiuk is!
    Mindegy ettől függetlenül nagyon tetszett a történet , ahogy Corinne és Armand újra egymásra találtak :)



    Millió puszi :



    Natalie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Natalie!

      Ezt értelmezhetem úgy, hogy jobban beleillett a sorba a történet? Egy nagy felütéssel akartam kezdeni és aztán megoldást kifejteni. Afféle bizonyítás és felvetés kapcsolatban. Továbbra is az első történetük tetszik jobban, de kibírtam ezt is. nem tudom... most labilis vagyok az értékítélettel önmagammal szemben is.
      Pusz: Callie

      Törlés
  12. Szia Callie! :)
    Nagyon köszi a végkifejletet. Tán nem csak a névnapomra készítetted Névnapi Ajándék gyanánt? "megbökdösi a vállát sejtelmes nézéssel" (nem tud csillagot írni a billentyűn :( )
    jún.2. Anita,Kármen

    Nagyon jól összefoglaltad,ezen nem is kellett többet húzni. Frappáns,mgnyugtató befejezés. Le a kalappal. :)

    (Na,hozom a bemaradásomat? :D )

    Üdvözlettel: Anita :D (Nita)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!

      Névnapi köszöntésből csakis :)))
      Nita drága! Tudom nem nehéz behozni ezt a kis lemaradást, hiszen a Holdhercegnő-gyártás maratonján csigalassúsággal sem tudnám behozni olvasóim gyors szemmozgású betűfalását. Nem tudok mit tenni. Be fogsz hozni és türelmetlen leszel, aztán még azt a kis türelmedet is elveszted és itthagysz engem... Mindig így járok. Mint a megunt szeretőt, eldobnak az olvasóim... megyek is magamba fordulok és telesírom a párnám...

      Üdv: Callie

      Törlés
  13. Szia Callie!
    Nyugodj meg,nem foglak elhagyni. Itt vagy a szemem előtt, a könyvjelzőm. Ha álmomból felkeltenek,akkor is tudom a webcímedet. Tehát nincs baj. :P
    Üdvözöllek: Anita, tehát Nita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!

      Ejha, kívülről tudod a webcímem? Néha én is elakadok a saját webcímemben, ha fel kell idézni :) Mivel általában mindenütt könyvjelzők közt van, és listavezető az itthoni gépeinken, ezért általában csak beírom a ca---t ütök egy entert és kész :)))
      Ha végig kell mondanom a címet abba legalább egyszer beletörik a nyelvem és közben legalább egyszer elgondolkodok, hogy hogy is van :)

      Üdv: Callie

      Törlés