Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2012. július 17., kedd

Őszi falevelek

- Hová mégy Maria?! – csattant Loveday hangja Maria háta mögött.


- Csak sétálok egyet az erdőben – viszonozta a lány nyugodtan a tekintetét.

- Nem lesz túl sok a sétából Maria? – kérdezte zavarba ejtő hangsúllyal Loveday.

- A séta egészséges – emelte fel a fejét Maria csökönyösen és lesietett a lépcsőn. Széles léptekkel vetette magát az erdőbe és a közeli tisztás felé haladt. Ragyogón sütött a nap, az erdei talajszint növényei már térdig értek, ahogy az ösvényről letért, hogy a tölgyfa árnyékába húzódjon. Maria nem várta meg az ebédet, reggeli után átöltözött és sietve hagyta el Holdszállást. Gondolkodni akart, és ez Holdszálláson lehetetlen. Leseperte a szoknyáját és a tölgyfa egyik gyökerére kuporodott, s felhúzott térdeire könyökölt. Robin erdejében van. Minden ami körülveszi, az Robiné. S a fiú szó nélkül engedte, hogy itt tartózkodjon. Elképzelni sem tudta, hogy fog a fiú szemébe nézni a történtek után. Hogy egyáltalán mit gondol róla Robin. Hogyan viszonyul egy férfihoz egy nő, miután odaadta magát neki? Úgy ismeri, olyan intim helyzetben volt vele, mint még senki mással. S Robin? Hogyan érez iránta most, és mit gondol felőle?



Egy csokor mezei virág hullott az ölébe. Maria meghökkenten nézte a szép körbe rendezett virágokat, s lágyan kezébe vette, s felemelte a fejét. Robin állt felette. Aki az imént az ölébe dobta a virágcsokrot. Ahogy találkozott a tekintetük Maria semmit nem vett ki a fiú tekintetéből. Ugyanolyan volt, mint mindig. Kissé elutasító, kissé komor, de lendületes, provokatív és magával ragadó. Robint mindig ilyennek látta, voltaképpen mindenkivel. Egy kiálló gyökérre tette fel egyik lábát, s most a combjára támaszkodva egyik alkarjával nézett le Maria ölébe. Robin állta egy ideig Maria tekintetét, végül leemelte a fejéről a kalapját és meglegyezte magát vele. A zivatar után rekkenő hőség köszöntött a völgyre. Párás, és nehéz volt az erdő levegője, Robinnak is melege volt.

Én ugyan nem fogok megszólalni. Nem is tudom mit mondhatnék neki? Ő a férfi kezdeményezzen csak ő, ahogy eddig is tette! Hát tessék!

- Neked szedtem! – legyintett a virág felé Robin. – Hozzád indultam…Holdszállásra…

- Úgy tűnik nem számítottál már rám az erdőben – pörgette meg ujjai közt könnyedén a virágokat Maria.

- Megbántad? – kérdezett rá kertelés nélkül Robin. Maria felemelkedett és hogy kikerülje Robin tekintetét előre lépett néhányat.

- Nem – hajtotta el a fejét Maria és a virágcsokorra nézett.

- Helyes, mert én sem – felelte rá Robin még mindig a tölgyfa alól.

- Azonban nem mondom azt, hogy nem voltak még kellemesebb perceim. Nem is értem ki az, aki túlértékeli a testi szerelmet, én nem találtam benne semmi említésre érdemeset – folytatta útját Maria. Nem jutott sokáig, mert két kar fonódott szorosan fűzött derekára. A ruha vastag selyemanyagán is érezte, Robin erős kezének súlyát a csípőjén.

- Én sem állítottam, hogy jó volt. De be tudom bizonyítani, hogy lehet az, ha te is akarod – hajolt előre, s a Maria kezében tartott csokorból kihúzott egy fehér, apró bimbós margarétát, s finoman a lány füle fölött a vörös tincsek közé szúrta. – Akarod? – búgta a lány fülébe érzékien Robin.

- Nem, soha többet – lehelte Maria elgyengülve.

- Hazudsz! – sziszegte a fülébe Robin, és ölelése egyszerre vált gyengéddé, de érzékivé is. Maria lehunyta a szemét és érezte, hogy elgyengült karjai tehetetlenül hullanak az oldalára, miközben Robin tenyere szorosan tartotta, végigtapintotta a ruha fűzős anyagát. Tenyere mohón rátapadt Maria keblére, melyet beragyogott a déli napfény arany sugára. Ahogy ráhajolt ajkaival Maria nyakára és vállára, láthatta Maria keblei hogy emelkednek meg tenyere szorításától. Maria torkán elfojtott kiáltás tompa hangja szakadt fel. Maria úgy simult a karjaiba, mint egy kényelmes fotelbe. Karjait a fiú erős karján pihentette, feneke Robin feszes csípőjének nyomódott, combjai megremegtek Robin erős, széles combjainak nyomódva. Vágy ereszkedett a szemükre, fátyolos, napsugaras, fényes érzékiség. Robin tapasztalt tenyere lágyan dörzsölte át Maria érzékeny mellbimbóit.

- Ó Robin! – hajtotta hátra Robin vállára a fejét Maria. Robin türelmetlenül húzta elő oldalzsebéből a kését, és Maria hátán a selyemzsinór legalsó húzása alá csúsztatta a hegyét. Egy erős rántással a zsinórt elvágta és Maria kéjes sóhajjal érzékelte, hogy enyhül a fűzés szorítása. Robin a füle mögötti érzékeny részt csókolgatta, miközben, újabb és újabb bújtatásnál vágta el a zsineget. Nem lett volna idegzete, ebből a szoros fűzőből kihámozni a lányt. S Maria sem tiltakozott, hogy Robin most néhány vágással szétrombolja a ruháját. Ezt a zsinórt többet már biztos, hogy nem használhatja. Sőt szinte izgató volt, ahogy újabb és újabb feszítő, szorító húzás oldódott fel és mellei felszabadultak a fűzésből. Maria feje hátrabukott, ernyedten dőlt Robinnak, aki mohón nyúlt be a ruha megernyedt kivágása alá, s ujjai közé vette a lány vörös mellbimbóit, s becézni kezdte. Maria felnyögött az élvezettől és érezte, hogy a nap melege simítja át lemeztelenített mellkasát és vállait. Lágyan simogatta a napfény és a meleg szellő meztelen bőrét. A természetben minden olyan egyszerű és egyértelmű volt. Csak Robin érintése és csókjai számítottak. S Robin nem váratta sokáig. Bőrkabátját a fűre dobta és nem csak Mariáról, de magáról is ráncigálta a ruhadarabokat. Látni akarta a Hold hercegnőjét a Nap fényében. És gyönyörű volt a látvány. Robin áhítattal nézte a lány apró rezgő melleit, vékony, mégis lágy vonalú nőies csípőjét, az alsószoknya megkötőjét kioldva leomlott Maria bokájához a selyemanyag, s feltárta a vörös háromszög igéző domborulatát. Maria fehér combjai szoborszerű szépségben ragyogtak. Vörös hullámos haja a keblei közé borult, ahogy lehajtotta a fejét. Robin ajkai rátapadtak a lány mellbimbójára és megszívta a az egyik, majd a másik bimbót. Maria megborzongott, s Robin hajába túrva lelökte a fiú fejéről a kalapot. Belemarkolt a göndör fürtökbe és kéjes nyögdécselés hagyta el ajkait. Vörös haja az előtte térdelő Robin fejére omlott. Robin tenyere végigdörzsölte a csípőjét, marokra fogta melleit, végigsimított a hasán és ujjai belemélyedtek Maria nőies formás fenekébe. Maria érezte, hogy elönti a nedvesség az ölét, s ahogy Robin ujjai a női szirmok közé siklottak, Maria nedve lassan végigcsorgott a combja belső ívén. Maria felsikoltott a behatoló ujjak okozta gyönyörtől és reszketve kapaszkodott Robin vállába, miközben Robin Maria hasába fúrta az arcát és nyelve a lány köldöke körül játszott. Robin ujjai a csiklóján és a megnyíló szűk járatban futottak, s Maria karjai ernyedten hullottak Robinra.

- Ne Robin! Nem bírom tovább! – pihegte egész testében remegve a vágytól. Robin a kabátjára nyomta a lány vállát és Maria testén szinte táncot járt a napfény a falevelek közt áthatolva. Robin kitágult szemekkel itta a látványt, s behatolt a lány felkínálkozó combjai közé. Maria felsikoltott a behatolást érezve, de most nem a fájdalomtól.

- Ó Robin! Azt nem mondtad, hogy ez ennyire jó! – sikítozta önkívületében, ahogy Robin lassan a szerelem keringőjét kezdte járni vele. Robin mellkasszőrzetébe fúrta vékony, hűvös ujjait, s Robin hozzábújva, Maria melleihez dörzsölte férfias mellszőrzetét. Maria fejét hátrahajtva kiáltozott a kéj hangjain, s megfeszülő nyakának ívére hajolt Robin, hogy nedves csókokat hintsen a feszes bőrre. Bár majd eszét vette a sodró lendületű szeretkezés, mégis Maria reakcióit figyelte. Most minden idegszálával azt akarta, hogy Mariának okozzon örömöt az együttlétük, ehhez azonban nem feledkezhet meg magáról. Maria hanyatt fekve felhúzott térdekkel vergődött alatta.

- Kérlek Robin! Nem tudom mire, de kérlek! Még! Ó nem bírom tovább, annyira jó! – sikította Maria újabb és újabb nyögések közepette, s Robin küzdve a szemére ereszkedő köd és bódulat ellen, homályosan de Maria virágok közt szétterülő vörös tincseit érzékelte, a lány alabástrom testén a fények játékát, fehér combjai a csípőjét szorították, térdén árnyékok és fények váltották egymást. Maria kivetkőzve önmagávól az önkívület határán nyöszörgött alatta, s Robin erősen megmarkolva a lány fenekét megemelte, hogy még mélyebben belé hatolhasson. A minden eddiginél mélyebb lökésektől Maria elérte a csúcspontot és erőteljes kielégülés kiáltása szakadt az ég felé. Robin néhány lökéssel Maria után érte el a beteljesülést.



Robin leheveredett Maria mellé a tisztás virágaira és zihálva szorította alkarját a homlokára, hogy eltakarja szeme elől a napot, mely a dél minden erejével sütötte őket. Maria öle csatakos volt, még mindig szivárgott belőle a kielégülés édes nedve, áztatva Robin kabátját, s lábai remegtek a gyönyör okozta elgyengüléstől. Maria mellkasa is szédült tempóban emelkedett és süllyed és másodpercekig úgy érezte, hogy megszűnt körülötte a világ csak ez a mámorító lebegés maradt, a kielégülés boldog teljességének érzése, ahova Robin juttatta el.

Robin nagyokat fújtatva próbált visszatalálni a földre a csillagok közül, ahova Mariával tettek nagy utat. Mellkasán izzadtságcseppek gyöngyöztek. Teljesen kiszívta az erejét a szeretkezés koncentráltsága, és az erőteljes fizikai mozgás. Maria ernyedten pihent mellette, szinte elaludt ott a fűben Robin oldalán. De rovarok, méhecskék és legyek döngicséltek a közelben. Ami egyből kijózanította. Hogy is tudott így elfeledkezni a külvilágról, ami tele van veszélyes állatokkal. Mindjárt a fenekébe csípnek ezek a kis állatkák! Maria elgyengült karral tapogatódzott ruhái után, de ezzel csak Robin vesszejét találta meg.

- Még egy menet Hercegnőm? – fordította a fejét Maria felé Robin, megérezve a lány kutató ujjait hímvesszőjén.

- Én nem… - Maria kivörösödve eresztette el a puha testrészt az ujjai közül, de Robin visszahúzta rá a lány kezét.

- Kimerítetted Hercegnő! Ma nagyon sokat követeltél. Megdolgoztattál rendesen – mosolygott a lányra halványan Robin.

- Fel kell öltöznöm, bárki megláthat és…ez az erdő tele van…állatokkal – nézett körbe ijedten Maria, ahogy rovarok bizonytalan röppályája hol közeledett, hol távolodott tőle.

- Csodálatos voltál Hercegnőm! – könyökölt fel Robin és Maria ajkára nyomott egy hosszú, forró csókot.

- Szeretlek Robin! – nézett fel a csók után kábultan Maria a fiú sötét szemeire.

- Én is szeretlek Maria – szorította magához egy pillanatra a lányt Robin, de aztán segített neki felöltözni. Maria tanácstalanul nézte szétrongált ruháját. Mivel a fűzőt nem tudta megkötni hátul, így szinte nyitott hátú ruhával állt Robin előtt.

- Mindjárt megoldjuk a helyzetet – nézett körbe Robin és egy virágindát keresve igaz nem végig, de néhány lyukon átbújtatva összehúzta a lányon a ruhát. – Átmenetileg megteszi – nézte a művét Robin. – De még maradsz Hercegnőm! – tartotta fogva Mariát a derekánál fogva. Maria rátette tenyerét a fiú kézfejére.

- Ne! Robin – nevetett fel tiltakozva Maria.

- De igen! – húzta le magához a lányt Robin és mellkasára vonta Maria fejét és karját. Maria le-lebukó szemhéjjal Robin fekete ingének kivágását nézte. Most nem voltak tollak, csak a fekete ing, Robin nyers férfias illata, ami gyantaszagot árasztott. Behúzódtak az árnyékba és szinte álmosító volt ez a békés kielégültség, ami eluralkodott rajtuk. Robin a mellkasára boruló vörös tincsekkel játszott. A napfénybe emelt egy tincset és figyelte hogyan színezi át élénk, lángoló tűzvörössé a fény. Maria elpilledt a mellkasán, lágyan, egyenletesen szuszogott. Robin átkarolva a derekát a hátát simogatta, majd megcsiklandozta a lány orrát a vörös tinccsel. Maria grimaszolva húzódott el, majd újra Robinhoz bújt.

- Olyan a hajad színe, mint az őszi faleveleké – mormolta Robin Maria hajába túrva. – Most már biztos vagyok benne, őszi falevél színű a hajad – szorította az orra és a szája elé a vörös tincset Robin és miközben csókot lehelt a tincsre, belélegezte illatát.

8 megjegyzés:

  1. Szia Callie!

    A történeted egyszerűen csodálatos volt. Eddig ez a legjobb "olyan" jellegű műveid közül.
    A történet egyszerűen felcsigázta fantáziámat.
    Az a jelenet olyan élethű volt mintha én is átélném Maria azon érzéseit. A szemem nem bírta inni a betűidet. A testem vágyakozott Robin után.
    A történet végére teljesen lefődtem. Továbbra is ilyen remek történeteket várunk Tőled!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az én fejemben is nagyon élethű volt ez a jelenet, szinte érezte, ahogy a nap rásüt a bőrömre és Robin magasodik felém :)))
      A folytatásban majd meglátjuk mi hogy alakul:)
      Köszi, hogy ilyen bíztató szavakat írtál. Nagyon jól esett, kedves tőled.:)

      Törlés
  2. Nagyon jó fejezet lett!!
    Nagyon romantikus!*.*
    Alig várom már a következőt!!

    millió puszi:

    Natalie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Natalie!
      Én is várom már, hogy újra írhassak, bíztam benne, hogy most már eléggé romantikus a történet:)
      Puszi: Callie

      Törlés
  3. Szia Callie!
    Tudoom, tudom nem írtam. Nagyszüleimnél vagyok így innen nehezebb géphez jutnom, de attól függetlenül telefonomról olvastalak. :) Sajnos onnan komit nem tudtam írni, de most ezért vagyok itt.
    Na szóval. A selyemkendős ész. Na, az nagyon tetszett. Olyan édes volt ahogy levette Robinról. Majd ha én is írásba kezdek tuti beépítek egy ilyet.
    A "Cseppek az erőben". Nem is tudom mit mondjak. Robint elfogták az érzelmek. :D:D:D Nekem úgy tűnt Maria eléggé zavarban volt és... hmm... hát, talán kevésbé élvezte. Én ezt szűrtem le.
    A mai. Háááááát. Nem gondolod hogy kicsit túl részletezed a dolgokat? Olvastam egy másik blogot aholszinte mindegyik második rész erről szólt, és olyan részletesen... szóval otthagytam. Mert most nem azért de ezekaz emberek jól vannak? Vagy kisebbségi komplekszusban szenvednek? Esetleg testi-szerelem hiányuk van?
    Ezt rólad nem állítom, csak úgy felmerült bennem. A tiéd annyiban volt más, hogy nem csak Arra koncentráltál, hanem pl.:Maria hajára, a rovarokra. Tehát, ezzel nem volt az égvilágon semmi, de semmi bajom, és remélem megmaradsz így, hogy a témára koncentrálódsz, de mégis eléred a környezet leírásával, hogy az olvasó ott érezze magát.
    Szóval vissza a részhez: Mi romolhatott el 10 év házasság alatt?! Remélem ez is kiderül, bár sejtésem az, hogy Robin így próbálta megvédeni Maria-t a világtól, de elsősorban magától. Na,de ez az én elképelésem. :)
    puszi Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gréti!
      Annyira nem hatódom meg attól, hogy ha copy right-ban nyomják a fejezeteimet és volt már szerencsém bizonyos Robin&Maria jeleneteimmel találkoznom más fanficekbe beépítve. S aki történetrészleteket lopva tud csak írni, az inkább ne is próbálkozzon vele, mert az nem író, csak egy piti kis tolvaj.
      Tudom, hogy a szüzek szemében elképzelhetetlen dolog, de az első alkalom egyáltalán nem kellemes, így nem kívántam Maria szemszögéből megírni ezt a kínszenvedést, elég volt érzékeltetni ezt, úgy ahogy.
      Nos nem érzem úgy, hogy túlrészleteznék dolgokat, A Holdudvarban jártam az a leíró részletekről szól, az élet minden területén, és az élethez igenis hozzátartozik a szex is, akinek nem bírja a gyomra az nyugodtan válthat.
      Ha valaki részletesen képes elképzelni egy szerelmi jelenetet, azt nem kisebbségi komplexusnak, hanem egészséges szexuális fantáziának hívják, és bizonyos életkor túllépése után teljesen természetes. Persze ezt a kort meg kell élni.
      És nem hiányában ír vagy olvas az ember ilyeneket, hanem mert szívesen olvas erről, a prűdeket természetesen bizonyára zavarja ez, illetve azokat is, akiknek nincs részük ilyen élményekben. Az irodalomban is létezik erotikus irodalom és ez még nem pornó.
      10 év házasság alatt elég sok minden el tud romolni és ami elromolhat az el is romlik, én nem idealizálni akarom a szereplőimet, hanem próbálom valós élethelyzetekbe helyezni őket, úgy hogy megmaradjanak a saját környezetükben, az erdőben, a faluban, Holdföldén. Nem érzem azt, hogy bármit is ne úgy írtam volna meg ahogy terveztem és ahogy azt Robin és Maria megérdemlik.
      Pusz: Callie

      Törlés
    2. Teljesen egyetértek veled Callie!!:D
      Mind a szexhez tartozó részben mind az összes többiben!Nincs ez túlrészletezve!Így jó ahogy van és szerintem tökéletesen eltaláltad az arany középutat a fogalmazással is!Nem túl dúrva de nem is az a "nyáltól csöpögős"!:)

      Törlés
    3. Kedves Callie!
      Szerintem félreértetted amit írtam.
      Először is. Egy szóval sem állítottam, hogy ellopnám, csak azt, ha írni kezdek valamit, hasonlót is szeretnék bele. Nekem nem az tetszett meg benne, hogy leveszi Robinról a selyemkendőt, hanem a motívuma. A jelentése. És ha valaha írnék is (kétlem) akkor sem így írnám bele. Sőt, hogy megnyugtassalak, egyáltalán nem selyemkendő lenne benne, hanem most pl.: Megigazítja a nyakkendőjét, esetleg a gallérját. Ennyi.
      Másodszor: Tökéletesen érzékeltetted, hogy mit és hogyan. Én este 11 körül olvastam telefonról, szóval lassan értetődött számomra.
      Harmadszor: Callie ismét, ne érts félre, de én ha elkezdek egy blogot azt elolvasom. Addig amíg az illető be nem fejezi. És hidd el találkoztam olyannal ami helyesírásilag borzalmas volt, rövidítések, ismétlődő mondatok/szavak. De volt olyan is ami tökéletes, egyszerűen van értelme olvasni, mert izgalmas és figyelemfelkeltő. Ilyen például a tiéd is.
      És azt hogy túlrészletezted azt, ismét félreértetted. Írtam utána is, hogy a tiéd különb. De az ahol szinte minden második rész a szexről szól, és nem úgy, hogy az még az ember úgy érzi ezt még szívesen elolvassa, hanem annyira részletesen, hogy nekem személy szerint elmegy tőle a kedvem, szóval számomra az már sok, de mint említettem nem hagyom abba az olvasását, amíg nem jön el a vége.
      És utolsó sorban: Callie, összesen két blog van amit szinte istenítek, az a tiéd és Regináé. Kettőtök közül is a tiédre keresek rá előbb. Már lassan ösztönösen. És a tiéd tökéletes. Lehet, hogy azt értetted az előző hozzászólásomból, hogy nekem túl részletes volt, de ez így egyáltalán nem igaz. A fenyvesek lordja hibátlan.
      puszi Gréti

      Törlés