Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2011. július 18., hétfő

A bál

A reggelit Robin hálószobájában fogyasztották. Maria egész nap a fogadásra készült. Hajmosással és dúskáló fürdéssel kezdte. Robin az ágyból figyelte, ahogy Maria belemerül a hálószoba közepébe állított dézsában gőzölgő forró illatos vízbe. Új fürdővizet hoztak. Robin is megmártózott, s közben figyelte, ahogy Maria a tükörnél szépítkezik, fésüli a haját.
- Zavar, ha nézel – szólt hátra Maria, ahogy pillantása találkozott a tükörben Robin tekintetével.
- Engem meg az zavar, hogy úgy érzem, mindez ma este nem nekem szól, hanem Juliennek – grimaszolt rá Robin. Maria csak sötét villanást küldött feleletként, s megkezdte a hosszú körülményes öltözködés műveletét.
- Segíts a fűzővel kérlek – tartotta a hátát Robinnak Maria. Robin bosszúsan de kimászott a kádból, s törülközőjét a dereka köré tekerve megfogta a selyemzsinór két végét. Maria nagy levegőt vett, Robin pedig erős marokkal kezdte összehúzni a fűzőt.
- Ne merészelj flörtölni vele világos? – sziszegte Maria fülébe Robin, miközben olyan erőseket rántott a selyemszálakon, hogy Maria meg kellett, hogy kapaszkodjon, nehogy hátraessen.
- Ugyan, ne légy nevetséges! – fújtatta Maria.
- Te ne tedd magad nevetségessé! – vetette bele minden dühét a selyemzsinór rángatásába Robin.
- Kettőnk közül nem rám jellemző az, hogy nevetségessé tenném magam – felelte rá Maria oldalt fordítva a fejét.
- Nem akarom, hogy beszélj vele – kötötte meg a selyemszálat Robin.
- Nem tilthatod meg nekem – Robin belélegezte Maria vállairól a parfümillatát, s nedves ajkait a nyakára szorította.
- Engedj! Ne izgass! – tolta el Robin fejét Maria, s elhúzódott a férfitől. Robin egy szál törülközőben állva még mindig Mariát követte tekintetével, aki most átbújtatta fején báli ruháját. Sötéten fénylő királykék selyemruha volt. Ahogy suhogott megcsillantak rajta a fények, és elmélyültek a sötét redők. Kecsesen feltűzött vörös haja szinte lángolt a ruha színe mellett. Olyan szép volt. Maria a fülébe illesztette az ezüst fülbevalókat, s a tükörben még visszanézett rá.
- Lemegyek előre – szólt Robinnak, s megigazította a dekoltázsát.
- Nem akarsz egy stólát a melleid elé? Talán meghűlsz ebben a hidegben – harapott az ajkaira Robin.
- Nem az egészségem miatt aggódsz te Robin! – nyitotta ki a hálószoba ajtaját Maria visszanézve a férjére. Kintről a fáklyafény rávilágított Maria abroncsos szoknyájára. Királynői öltözék volt. – Jó készülődést! – vetette oda foghegyről Maria ,s kilépett a folyosóra.
- Vááh! – vágta a földhöz a derekáról a törülközőjét Robin.


Lionel komótosan tépkedte az apró pihéket a kezében tartott hosszú tollhegyről. Robin ellenben indulatosan emelte szájához a boroskupáját.
- Ellenállhatatlan akárcsak régen – simította át kezét a tollhegyen Lionel.
- S az én feleségemet csábítja a gaz! – vágta rá Robin ő is Maria és Julien kettősét figyelve a francianégyes alatt. Charlotte is táncolt a francianégyesben, de egyiküket sem érdekelte.
- Úgy tűnik jól megértik egymást – sandított Robinra Lionel.
- London! – fröcsögte Robin. – Mindketten nagyvárosiak! Természetes, hogy annyi közös van bennük, mint két lucfenyőben.
- Féltékeny vagy? – röhögött Lionel.
- Hogy a fenébe ne volnék! Mariával amúgy sem felhőtlen a kapcsolatunk, nem hogy most megjelenik ez a piperkőc angol ficsúr és most jobban élesíti a helyzetet – dühöngött Robin.
- A tényeken nem változtathatsz – csippentett le egy újabb szálat a tollról Lionel.
- Igyekeztem éjszaka emlékeztetni Mariát, hogy én vagyok a férje, de mintha most mégis úgy érezném nem volt elég hatásos és elegendő – hajtotta fel a bort a kupából rosszallóan Robin.
- Igazán? – igazán sandított rá Lionel mindent értő szemekkel.
- Nem tetszik ez nekem Lionel – szűrte a fogai közt Robin a táncoló párost figyelve.
- Akkor kérd le tőle – vigyorgott rá a másik.
- Neked nem furcsa? Csak én látok rémeket? Gondold végig! Hirtelen feltűnik Julien, amikor a lehető legrosszabbul áll a szénám!
- Ez a sors keze Robin! Mariát elvesztetted – gonoszkodott tovább Lionel.
- Nem Mariáról beszélek! – csattant rá Robin.
- Én azt hittem róla beszélünk – kerekedett ki Lionel szeme.
- Julien sosem tűnik fel ok nélkül. Akar valamit – nézte gyanakvóan a feleségét forgató férfit.
- Mariát akarja! – bólogatott hevesen Lionel.
- Menj már! – lökte meg Robin. – Te másra nem tudsz gondolni?
- Nem tudom mire kellene gondolnom – nyomott el egy ásítást Lionel.
- Már értem miért én vagyok a klánvezető – mérte végig Lionelt rosszallóan Robin. – Nem látod át a nagyobb konspirációkat. Julien ki akar túrni a klánból, át akarja venni a helyemet a klánban…
- …és Maria mellett az ágyban – kontrázott Lionel.- Tényleg minden összeáll! – csapott az asztalra Lionel.
- Barom! – fordult el tőle Robin.
- Tehát Julien feltűnése nem véletlen. S úgy érzed a megjelenésével a te esélyeidet igyekszik rontani. Úgy találod apád hajlana rá, hogy Julienre hagyja a birtokot? – komolyodott meg Lionel is, s sötéten pislantott át Couer de Noir asztalához, majd onnan Maria és Julien kettőséhez.
- Fogalmam sincs. De azt tudom, hogy Julien ravasz és hataloméhes ember. Házasságok által jut feljebb. Mi érdeke lenne Mariával? Semmi. Ő valójában apámat szédíti.
- Mire gondolsz?
- Arra, hogy Julien felbukkanása éppen most nem lehet véletlen. Talán utánanézett a birtkopapíroknak, lehet, hogy idén évül el a végrendelet, s apámnak meg kell hosszabbítania.
- De az sem ostobaság amiről én beszélek Robin! – csapott le Lionel elkomorodva. – Maria kezével duplán jól járhat. A de Noir és Merryweather birtokokat talán együtt is megszerezhetné általa, ha ügyesen forgatja a paragrafusokat, márpedig jól tudjuk, hogy Julien ért az ilyen dolgokhoz. Lehet, hogy kizsarolhatja, Maria apai részét a Merryweather birtokból is, ha jól ügyeskedik odafent Londonban.
- Tehát Maria által akarja megszerezni azt, amit se nekem ,se egyetlen de Noirnak nem sikerült, de neki persze sikerülhet?! – mérgelődött Robin.
- Jobban ért a papírügyekhez mint mi, ezt lássuk be – ráncolta a homlokát Lionel.
- Nem csak a feleségem, de a birtokom is féltenem kell tőle úgy érzem – sóhajtott nagyot Robin. – Lionel tartsd rajtuk te is a szemed – utasította unokabátyját Robin.
- Számíthatsz rám öcskös – szorította meg Robin jobbját Lionel.

8 megjegyzés:

  1. ÁHW!Jó lett!már nagyon vártam az új fejit!

    VálaszTörlés
  2. Jajj drága Callie :D Olyan de olyan jó, hogy újra itt vagy ^^ Komolyan már nagyon hiányoztál és nem csak az írásaid de te magad is ^^ És hát a feji tökéletes lett, mint várhattuk, mindig sikerül új csavarokat tenned a sztroiba :D Ez a Julien nekem se tetszik, tényleg akar valamit és egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy mit :) Ha majd tudsz lenni msnen akkor majd beszélünk ^^ Nagyon várom az újat és köszönöm, hogy igyekeztél a mostanival ^^ Puszi(LLL)

    VálaszTörlés
  3. Szia Regina!

    Te is nagyon hiányoztál nekem és mindenki innen holdhercegnőről, borzalmas volt egy hónap net nélkül, majd megőrültem, remélem augusztusra be tudom köttetni a netet és akkor végre otthonról is tudok netezni. És az lesz az igazi aranykor:D mert akkor mindig jöhetek hozzátok. Láttam azótan gazdagon tevékenykedtetek és új oldalakat hoztatok létre, most már látogatok felétek sűrűn, ahogy tudok. És közben igyekszem írni tovább a történetet. Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Sziia Callie!!
    Nagyon de nagyon tetszett ez a rész!!
    Biztos hogy Robin vissza fogja szerezni Mariat!!
    Tehát ez nem is kétséges!!!
    Lécci nagyon siess a kövivel mert nagyon izgulok a folytatás miatt!!!
    Pusy

    VálaszTörlés
  5. Callie!
    De jó,hogy visszajöttél,már nagyon hiányoztál nekünk!!:))
    Szuper fejezet lett,valami tényleg nem stimmel a sráccal :/

    Várom az újat,puszi <3

    VálaszTörlés
  6. Szia Rózsabimbó! Igazán igyekeztem most a folytatással, nem lehet rá panasz:) És haladnak tovább az események:) Jó olvasást. Pusz: Callie

    VálaszTörlés
  7. Szia Áfonya!
    Ti is hiányzotatok nekem, nagyon. Köszike, örülök, hogy tetszett. Igyekszem most már gyakrabban jönni, fent lenni, írni stb. Pusz: Callie

    VálaszTörlés
  8. Szia, Callie!
    Szuper a történeted!Nagyon kíváncsi vagyok, mit akar ez a Julien. Remélem Maria és Robin végre teljesen kibékülnek:D!!!
    Üdv:Zsófi

    VálaszTörlés